Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
20.01.2023
SPOUŠTÍME NOVÉ DOPLNĚNÍ NABÍDKY - VÍKEND 21.-22.01.2023
Moc děkujeme za váš velký zájem o obrázky od nás. Doplněná nabídka ke konci roku už je opět rozebraná pod rukami, proto je nejvyšší čas ji opět pořádn... číst celé
20.01.2023
AKCE: Nová akční nabídka se slevou až 30%
Připravili jsme pro Vás novou akční nabídku diamantových obrázků se slevou až 30%, tak ji nepromeškejte a omrkněte ji v kategorii AKCE Akce platí do ... číst celé
28.12.2022
Do 30.12.2022 NOVÉ DOPLNĚNÍ SKLADU
I my jsme obdrželi vánoční nadílku - 23.12. přišlo 12 velkých balíků z výroby s novými diamantovými obrázky různých formátů a také pomůcky. Na Ježíšk... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Čemu věnovat pozornost při nákupu obrázků diamantového malování
24.09.2022
Čemu věnovat pozornost při nákupu obrázků diamantového malování
Diamantovani.cz pro Vás připravilo krátkou praktickou ukázku, co si promyslet a na co si dát pozor při nákupu diamantových obrázků. číst celé
Začínáme s diamantovým malováním
24.09.2022
Začínáme s diamantovým malováním
Slyšeli jste o diamantovém malování, rádi byste si to vyzkoušeli, ale nevíte jak na to? Pak je tento příspěvek právě pro vás. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů